Sluiten

Categorieën

Filters

   Veelgestelde vragen

   • Retourneren en ruilen; hoe werkt dat? 
    Natuurlijk kan het weleens voorkomen dat je een product geleverd krijgt, wat toch niet helemaal in de smaak valt of je bent gewoon simpelweg van gedachten veranderd. Gelukkig kun je bij NXTBUY altijd je product(en) retourneren of ruilen. Echter is het wel belangrijk dat je binnen 14 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent over het product of wilt ruilen. Vervolgens stuur je het product, in de originele verpakking, op eigen kosten terug naar ons hoofkantoor. Let op! Sommige producten hebben een seal en wij verwachten dan ook dat het seal er bij retour nog steeds omheen zit, anders kunnen wij het geretourneerde product helaas niet accepteren.

   • Ik heb een beschadigd product, wat nu?
    Ten eerste onze excuses, want dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Daarom willen wij het jou ook zo makkelijk mogelijk maken en kun je het product terugsturen en zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk een nieuw product in huis hebt.

   • Hoe werkt het bezorgen?
    NXTBUY werkt met PostNL en wij geven alle bestellingen op tijd mee aan PostNL. Zij houden je na verzending op de hoogte van de bezorging van jouw pakketje.

   • Kan ik mijn pakketje ook ergens ophalen? 
    Bij ons is het niet mogelijk om pakketjes op te halen. Wij werken altijd met PostNL en via hen kun je er eventueel voor kiezen om je pakketje op te halen bij een PostNL punt bij jou in de buurt.

   • Hoe lang is de gemiddelde levertijd? 
    Wij leveren al onze bestellingen altijd zo snel mogelijk en de gemiddelde levertijd is 24 uur of minder.

   • Moet ik verzendkosten betalen?
    Ja, tot €150,- rekenen wij €3,95 verzendkosten. Bij een bestelling van €150, is de verzending gratis. 

   • Waar is mijn pakketje?
    PostNL maakt gebruik van een ‘Track & Trace’ en daar vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Is het pakket kwijtgeraakt? Dan starten wij een onderzoek naar het pakket. Als het onze fout blijkt te zijn, sturen wij uiteraard een nieuw product naar je op.

   • Hoe zit het met garantie en reparatie?
    Op al onze producten zit standaard één jaar garantie. Als klant van NXTBUY heb je namelijk altijd recht op een goed product. Als een product niet doet wat het moet doen, heb je recht op een nieuw product of teruggave van je geld. Let op! Val-, stoot- en waterschade vallen niet onder garantie.

   Neem contact op

   * Verplichte velden